KıbrısManşetSiyasetToplum

Karanfil: Ülkenin ilerlemesini istemeyenler sürekli erken seçim vurgusu yapıyor

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil, Pazar günü yapılacak ara seçimde vatandaşı sandığa gitmeye davet ederek, istikrarlı hizmetin devam etmesi için UBP adayı Ali Başman’a destek talep etti.

Ulusal Birlik Partisi (UBP) Lefke Milletvekili Fırtına Karanfil, Pazar günü yapılacak ara seçimde vatandaşı sandığa gitmeye davet ederek, istikrarlı hizmetin devam etmesi için UBP adayı Ali Başman’a destek talep etti.

Yaptığı yazılı açıklamada Karanfil, Pazar günü yapılacak ara seçimlerde öncelikle yurtdaşların sandığa gitmesini, ardından da istikrarın devam etmesi için UBP adayı Ali Başman’a destek vermesini istedi.

“İSTİKRAR İÇİN 25 VEKİL”

Ülke yönetiminde istikrarın önemine vurgu yapan Karanfil, “Bu sebeple yapılacak ara seçim büyük önem taşıyor. Ulusal Birlik Partisinin mevcut 24 Milletvekilini hep birlikte 25 yaparak, ülke sorunlarını çözmek için güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Dünyada yaşanan, bizleri de etkisi altına alan ekonomik sorunları çözmenin en önemli yolu istikrardan geçiyor. İstikrarı sağlamak için de güçlü meclise, güçlü yönetime ihtiyaç vardır. Bunun örneklerini geçen dönemlerde de gördüğümüz üzere, sorunların üstesinden gelebilecek tek parti Ulusal Birlik Partisidir. Bu sebeple 25 Haziranda el birliği ile adayımız Ali Başman’ı meclise taşıyacak, çalışmalarımıza kaldığımız yerden güçlü bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

“BİZ KAVGA DEĞİL, İCRAAT HÜKÜMETİYİZ”

Karanfil, kavga kültürünün toplumumuzda olmadığına da vurgu yaparak, “ Ne kendi içimizde, ne de Anavatan Türkiye ile kavga etmek bizim kültürümüzde, yapımızda yok. Her zaman kavganın kazananın olmayacağını bilerek hareket ettiğimiz ülke yönetiminde, toplumumuzla barışık, sadece icraat yapmak için çalışan ve dedelerimizden bize bırakılan KKTC mirasını korumak için mücadele eden neferler olduk. Kavgamız bir birimizle değil, ülkemiz için oldu ve olmaya da devam edecektir. Bilindiği üzere Türkiye de geçtiğimiz ay seçime giderek, mevcut yönetime onay verdi ve değişen kabine ile çalışmalar hızlı şekilde başladı. Bizler de Türkiye’mizin yeni kabinesi ile uyumlu şekilde çalışarak, ülkemizi daha iyi noktalara nasıl getiririz diye projeler hazırlıyoruz. Bu projeleri hayata geçirmek için de güçlü olmak durumundayız. Bu bağlamda tüm halkımızı Pazar günü yapılacak ara seçimlerde sandığa davet ediyor ve oyunu istikrar, yani UBP yönünde kullanmalarını talep ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

“BİZ ERKEN SEÇİM DEĞİL, HİZMET DERDİNDEYİZ.”

“Ülkenin ilerlemesini istemeyenler sürekli erken seçim vurgusu yapıyor” diyen Karanfil, ülkede hükümetlerin ömrünün hep kısa olduğunu ve bunun kimseye fayda sağlamadığını dile getirdi. Karanfil, erken seçim hayali kuranların ülke için hizmet derdinde olmadıklarına da dikkat çekerek, kendilerinin tek derdinin KKTC olduğunu, bugüne kadar olanın aksine mevcut hükümetin sonuna kadar hizmet vermeye devam edeceğini, bunu da Pazar günü yapılacak ara seçimde Ali Başman’ın da meclise girerek daha güçlü şekilde ilerleneceğini kaydetti ve son olarak “25 haziranda 25 vekil sloganıyla yola çıktık, yurtdaşımıza olan güvenimiz tamdır. Yurtdaş da istikrar diyecek ve 26 haziran sabahına hep birlikte daha güçlü uyanacağız.” Dedi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu