GenelKıbrısManşet

Kardeş belediyeler İstanbul’da buluştu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İstanbul Büyükçekmece’deki kültür sanat festivalinde temsil edildi

100 ÜLKE KATILDI

İstanbul’da Büyükçekmece Belediyesi tarafından 24’üncüsü düzenlenen ve 100 ülkenin katılımıyla gerçekleşen Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’ne Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi Başkanı Fırat Ataser de katılım gösterdi.

KARDEŞ BELEDİYELER

Lapta Alsancak Çamlıbel Belediyesi halk danslar ekibi ve Belediye Başkanı Fırat Ataser’in katıldığı organizasyona davet, LAÇ Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nin belediye başkanı Dr. Hasan Akgün’den geldi. Akgün, etkinlik başında gerçekleştirdiği konuşmasında, LAÇ Belediyesi’nin etkinliği katılımından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken ‘Kardeş Belediye’ olmanın Anavatan ve Yavru Vatan arasındaki beşeri ilişkileri açısından da büyük önem arz ettiğini belirtti.

ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ

İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nin yapmış olduğu projeleri ve çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan LAÇ Belediyesi Başkanı Fırat Ataser, kalabalık bir şehrin vermiş olduğu yoğunluk ve vatandaşa daha iyi bir hizmet verebilmek adına büyük özveri gösteren başkan Dr. Hasan Akgün’ü ve tüm belediye emekçilerini gönülden kutladığını belirtti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu