Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Kasti hasar suçuyla yargılandı

Lefkoşa'da meydana gelen “Kasti Hasar” meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Yousif Ali Omer Hamid mahkeme huzuruna çıkarıldı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Lefkoşa’da meydana gelen “Kasti Hasar” meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlı Yousif Ali Omer Hamid mahkeme huzuruna çıkarıldı.

 

Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Birtan Başaran, olguları aktardı. Polis, huzurda bulunan zanlı Yousif Ali Omer Hamid’in, Lefkoşa’da meydana gelen “Kasti Hasar” suçundan methaldar olduğunu belirtti. Polis, 10.11.2022 tarihinde saat 23.30 raddelerinde şu an huzurunuzda bulunan zanlı Yousif Aliomer Lefkoşa’da Boltaşlı sokak üzerinde bulunduğu bir esnada, aynı sokak üzerinde PP 426 plakalı araç ile seyir halinde bulunan Roaa Kaltham’ın kullanmakta olduğu aracı bilinmeyen bir sebepten durdurup aracın ön camını ve sağ dikiz aynasını elleri ile kasten ve kanunsuz olarak vurmak sureti ile hasara uğrattığını anlattı.

Polis, zanlının Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nden temin edilen derdest emri gereği tutuklandığını, alınması gereken ifadeler, incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu ayrıca zanlının KKTC’de yasal statüsünün bulunup bulunmadığı ile ilgili de araştırma yapılması gerektiğini belirtip, bu bağlamda tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.

 

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

(Kamalı Haber)

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu