GenelKıbrısManşet

Kazıklı Voyvoda haberi etkili oldu!

YAR Ltd. tarafından, kullanılmayan merdiven basamaklarına kişilerin oturmasını ve orada durmasını engellemek için kurulan kazıklı rampanın üzerindeki kazıklar kesildi

Yüksel Ahmet Raşit Ltd’e (YAR Grup) ait Bedrettin Demirel Caddesi üzerindeki şirket binasındaki insanlık dışı uygulamaya gelen tepkiler etkili oldu. Kazıklı rampanın kazıkları kaldırılsa da basamaklara oturmayı engelleyen rampa henüz kaldırılmadı.

GIYNIK Gazetesi’nin ‘Kazıklı Voyvoda’ haberiyle gündeme taşıdığı, genellikle önünde vatandaşların otobüs beklediği ve otobüs durağı olarak kullanılan binanın önündeki kullanım dışı merdiven basamaklarının kazıklarla kapatılması olayı sosyal medyada ciddi tepkilere neden oldu.

Binanın önünde bulunan ve kullanılmayan merdiven basamaklarına, otobüs bekleyen insanlar ya da gölge arayan hayvanlar oturmasın, dinlenmesin diye kurulan ortaçağ tuzağı bu sabahın erken saatlerinde kaldırıldı.

YAR Ltd. tarafından, kullanılmayan merdiven basamaklarına kişilerin oturmasını ve orada durmasını engellemek için kurulan kazıklı rampanın üzerindeki kazıklar kesildi.

Kavurucu hava sıcaklıklarında otobüs beklerken gölge arayan ya da ayakta durmakta zorlanan insanlara yönelik YAR Ltd.’in bu duyarsız davranışı büyük tepki görmüştü.


İLGİLİ HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Diğer Haberler

Başa dön tuşu