KıbrısManşet

Kemal Özikiz’in hayatta olması adeta bir mucize!

GIYNIK'a özel açıklamalarda bulunan Kemal Özikiz'in aile yakınları, Özikiz'in kritik durumu atlattığını ve doktorların da kendisinin hayatta kalmasının adeta bir mucize olduğunu söylediklerini anlattı. 

Yeşilyurt’ta, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na ait lift üzerinde, kopan elektrik tellerini tamir ederken 11 bin voltluk elektrik akımına kapılan ve önceki gün Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek, Koroner Yoğun Bakım Servisi’nde gözetim altına alınan Kemal Özikiz’den güzel haber geldi.

GIYNIK’a özel açıklamalarda bulunan Kemal Özikiz’in aile yakınları, kendisinin durumunun iyi olduğu müjdesini verdi.

Bu sabah Yoğun Bakım Servisi’nden normal odaya alındığı bilgisini veren aile yakınları, Özikiz’in kritik durumu atlattığını ve doktorların da kendisinin hayatta kalmasının adeta bir mucize olduğunu söylediklerini anlattı.

Özikiz’in vücudunda elektrik akımı kalması ihtimaline karşı kendisinin gözetim altında olduğu, elinde yanıkları oluştuğu ve bundan dolayı ağrılarının olduğu belirtildi.

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Polis Basın Subaylığı’ndan edinilen bilgiye göre, 50 yaşındaki Kemal Özikiz, Yeşilyurt’ta Ecevit Caddesi üzerinde Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’na ait lift üzerinde, kopan elektrik tellerini direk üzerine monte ettiği sırada, 11 bin voltluk elektrik akımına kapılmıştı.

Ardından, Cengiz Topel Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Özikiz, yapılan ilk yardım müdahalesinin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek, Koroner Yoğun Bakım Servisi’nde gözetim altına alınmıştı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu