KıbrısManşet

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına düzenlenen, U15 Başkent Kupası’nı Yenicami kazandı

Tüm geliri Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı’na bağışlanan “U15 Başkent Kupası"nda şampiyon Yenicami oldu.

Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı yararına düzenlenen, U15 Başkent Kupası’nı Yenicami kazandı.

Toplam 8 takımın mücadele ettiği turnuvanın final karşılaşması geçtiğimiz Pazar akşamı Lefkoşa Atatürk Stadı’nda “Kartallar” olarak anılan Yenicami ile “Forest” olarak bilinen Küçük Kaymaklı arasında oynandı.

Bir yanda Siyah-Beyaz diğer yanda Yeşil-Siyah renklere sahip başkentin iki köklü kulübünün U15 oyuncuları, belki de Atatürk Stadı’nda ilk kez ışıklar altında mücadele ederken futbol severler de bu şova büyük ilgi gösterdi.

Kıyasıya rekabete sahne olan finalin normal süresi 2-2 tamamlandı ve maç uzatmalara gitti. Uzatma bölümlerinde bir gol daha bulan Yenicami, Küçük Kaymaklı’yı 3-2 mağlup ederek kupaya pençe attı.

U15 Başkent Kupası’nda final maçı öncesinde oynanan üçüncülük mücadelesinde ise Yonpaş Dumlupınar, Gönyeli’yi 3-1 mağlup etti.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren ve kupaya katılım gösteren tüm takımlara kupaları, final maçının hakemlerine plaketleri ve gol kralı ile en iyi kaleci seçilen sporculara madalyaları takdim edildi.

FOTO ALTI (FOTO KODU: 15 EYLÜL (2) (ENLER)

GOL KRALI CELAL, EN İYİ KALECİ ALİ… U15 Başkent Kupası’nda Gol Kralı ödülünü fileleri toplam 10 kez sarsan Küçük Kaymaklı futbolcusu Celal Şehsuvaroğlu alırken, turnuvanın En İyi Kaleci ödülünün sahibi ise Yenicami file bekçisi Ali Özinançlı oldu.

FOTO ALTI (FOTO KODU: 15 EYLÜL (3) (HAT-TRICK)

YILGAR ATTI ŞAMPİYONLUK GELDİ… U15 Başkent Kupası’nda Kartalları şampiyonluğa uçuran isim Yılgar Doğaç oldu. Genç futbolcu Yenicami’nin 3-2 kazandığı finalde 3 gole imza koyarak hat-trick yaptı ve şampiyonluğun baş mimarı oldu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu