EğitimGenelKıbrısManşet

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nden çalışanlar için akşam eğitimi uygulaması

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) “Eğitim Çalışanın da Hakkı” misyonuyla, beş farklı bölümde akşam derslerinin açılacağını bildirdi.

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) “Eğitim Çalışanın da Hakkı” misyonuyla, beş farklı bölümde akşam derslerinin açılacağını bildirdi.

KAÜ Genel Sekreteri Doç Dr. Alp Karaca, günümüz ekonomik şartlarında herkesin çalışması gerektiğini fakat aynı zamanda eğitim hayatına da devam etmek isteyen tüm vatandaşlar için akşam derslerinin açılacağını duyurdu. Doç Dr. Alp Karaca “Eğitimin yaşı olmadığı gibi artık saati de yok. Kıbrıs Amerikan Üniversitesi olarak hem çalışıp hem de okumak isteyen tüm halkımızı KAÜ ailesinin birer parçası olmaya davet ediyoruz.” diyerek ilk aşamada akşam eğitimi verecek olan bölümleri; Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme Yönetimi, Aşçılık, Podoloji ile İlk ve Acil Yardım olarak belirlediklerini dile getirdi.

KAÜ Genel Sekreteri Doç Dr. Alp Karaca “Daha önceleri ‘Yaşam Boyu Eğitim’ vizyonuyla ilerleyen üniversitemiz şimdi de mesleki kariyeri devam ederken aynı anda eğitim almak isteyen herkes için akşam eğitimi uygulamasını hayata geçiriyor” dedi. Karaca, tüm adayların detaylı bilgi için Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin sosyal medya hesaplarından veya +90 548 884 11 11 numaralı telefondan iletişim kurabileceklerini bildirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu