EğitimGenelKıbrısManşet

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin yeni yılı yeni kampüsü!

Kıbrıs Amerikan Üniversitesi (KAÜ) yönetimi ile akademik ve idari personeli yeni yılı büyük bir coşkuyla kutladı.
Rektörlük tarafından düzenlenen yemekte bir araya gelen akademik ve idari personel gönüllerince eğlenip oldukça keyifli anlar yaşadı.

Altunçay Bahçe Restoran’da gerçekleşen yemeğe, KAÜ Rektörü Prof. Dr. Gökçe Keçeci, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tutku Akter Gökaşan, KAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Alp Karaca, Enstitü Müdürü Prof. Dr. Mustafa Menekay, Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Turgay Akalın, Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Doç. Dr. Pelin Agocuk, Hukuk Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Barış Koyuncu’nun yanı sıra akademik ve idari personel katıldı.

Yeni yıl yemeğinde konuşma yapan Prof. Dr. Gökçe Keçeci, Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin her geçen yıl artan öğrenci sayısı, yeni açılan bölümleri ve dinamik yapısıyla KAÜ Kampüsünü genişlettiklerini, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüksek motivasyona sahip, özverili çalışma arkadaşları sayesinde daha nice güzel başarılara imza atacaklarını vurguladı. Prof. Dr. Keçeci, 2023 yılının sağlık, huzur, mutluluk ve barış dolu bir yıl olmasını temenni ettiğini belirterek, KAÜ ailesine yıl boyunca göstermiş oldukları çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Renkli görüntülere ev sahipliği yapan etkinlik, yeni yıl çekilişiyle devam etti. Yapılan çekilişte Özözsem Ltd (Yiğit AKÜ Kıbrıs), Retro Men Wear Butik, Selin Maydanozcu Güzellik Salonu’ndan hediye yılbaşı çekleri ile birçok farklı hediye sahibini bulurken, KAÜ personeli de 2023 yılını büyük bir motivasyon ile karşıladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu