Genel

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’ndan İstanbul Gıda Fuarı çıkarması

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sanayi dünyasının 11 firma ve kurumla temsil edileceği Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı–WorldFood İstanbul, yarın başlıyor.

Sektördeki son yenilikleri ve gıda trendlerini sergileme ve keşfetme imkanı sağlayan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, 6-9 Eylül tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

30’u aşkın ülkeden, bin 500’e yakın yerli ve yabancı katılımcının yer alacağı fuarda Kıbrıs Türk Sanayi Odası standı ve KKTC devlet standının yanı sıra KKTC’den 9 gıda firması da ürünlerini sergileme fırsatı bulacak.

KTSO bu yıl tüm fuarlara güçlü katılımı ile dikkat çekiyor
Fuarla ilgili olarak Kıbrıs Türk Sanayi Odası’ndan yapılan açıklamada; “Kimsenin bizim ayağımıza gelmesini beklemeden, biz dünyanın ayağına gidiyoruz. Lefkoşa’da oturarak üretimimizi ve ihracatımızı artıramayız. Üreticilerimiz ve ürünlerimiz eğer destek sağlanırsa dünya yolculuğuna başlamaya ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti markasını dünya ile kucaklaştırmaya hazırdır” ifadelerine yer verildi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu