Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Kıbrıs’ın en düşük beğeni toplayan yiyecekleri sıralandı

Dünyanın en prestijli gastronomi platformları arasında gösterilen Taste Atlas’a göre Kıbrıs’ın en kötü yiyeceği şamişi tatlısı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Dünyanın en prestijli gastronomi platformları arasında gösterilen Taste Atlas’a göre Kıbrıs’ın en kötü yiyeceği şamişi tatlısı.

Her yıl dünyanın en beğenilen ve en beğenilmeyen yiyeceklerini listeleyen Taste Atlas’ın 2024 değerlendirmesinin Kıbrıs’la ilgili bölümünde “En kötü yiyecekler” sıralandı. Listenin ilk sırasında şamişi tatlısı yer aldı.

Taste Atlas’a göre Kıbrıs’ın en düşük beğeni toplayan 8 yiyeceği şöyle sıralanıyor:

1)Şamişi

2)Macun

3)Lokum

4)Üzüm sucuğu

5)Magarına bulli

6)Börek

7)Pilavuna

8)Kurufasulye

SIRALAMA KRİTERİ

Taste Atlas yiyecek sıralamaları, gerçek kullanıcıları tanıyan bir sistem üzerinden toplanıyor ve “bot, milliyetçi ve yerel vatanseverliği öne çıkaran” değerlendirmeleri saf dışında tutuyor. Sitedeki açıklamaya göre 17 Aralık 2024’e kadar olan “En Kötü Derecelendirilen 8 Kıbrıs Yemeği” listesi için 2 bin 650 değerlendirme kaydedildi fakat bunların sadece bin 280’i sistem tarafından kabul edildi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu