KıbrısManşet

Sınırüstü Köyü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşam Sitesi için kollar sıvandı

China Bazaar'ın Direktörü Mazhar Iqbal Choudhry ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ali Kamacıoğlu, Sınırüstü Köyü'nde bulunan Halk Vakfı Yaşam Sitesi için kolları sıvadı.

China Bazaar’ın Direktörü Mazhar Iqbal Choudhry ve Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Ali Kamacıoğlu, Sınırüstü Köyü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşam Sitesi için kolları sıvadı.

Tüm ülkeyi derinden yaralayan Sınırüstü Köyü’nde bulunan Halk Vakfı Yaşam Sitesi’nin tüm ihtiyaçları için seferber olan China Bazaar ve Kamacıoğlu LTD. en kısa sürede gerekli olan her şeyin karşılanacağını duyurdu

AÇILAMNIN TAMAMI İSE ŞU ŞEKİLDE:

Dün geceden itibaren çıkan videolar ve görülen manzara karşısında çok derin üzüntü duyup kayıtsız kalamadığımızı belirtmek isteriz.
Başbakanımız Sn. Faiz Sucuoğlu, İskele Belediye Başkanı Sn. Hasan Sadıkoğlu ve Kamacıoğlu LTD. Direktörü Sn. Doğukan Kamacıoğlu ile yaptığımız istişare doğrultusunda tüm eksiklikleri China Bazaar ve Kamacıoğlu LTD. ile birlikte üstlendiğimizi tüm kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.
Oradaki büyüklerimiz bizim anne ve babamız. O yüzden lütfen orada yaşayan büyüklerimizi daha fazla video çekip yayınlayarak rencide etmeyelim. En kısa sürede tüm ihtiyaçlar tespit edilerek 4/5 gün içerisinde tarafımızca karşılanıp tamamlanacaktır.
Saygılarımızla

Diğer Haberler

Başa dön tuşu