KıbrısManşetPolisiye – AdliSağlıkToplumTürkiye

Kıbrıs’ta mahsur kalan müzisyenlerin ailelerinden Ersoy’un menajerine tazminat!

Bu konuda sorumlu olan Bülent Ersoy'un menajeri Haluk Şentürk'e, 21 kişinin ailesi 30 Eylül'de maddi ve manevi tazminat davası açacak.

Bülent Ersoy, konser vermek üzere gittiği KKTC’de ekibiyle birlikte PCR testi yaptırmıştı.

Ancak Ersoy’un ekibine yapılan PCR testlerinin sahte olduğu ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Diva’nın, 21 kişilik orkestrası Kıbrıs’ta mahsur kalmıştı. Ekip, 20 Eylül’de Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanacak.

Öte yandan Ersoy, mahsur kalan ekibi için maddi yardımda da bulunmuştu. İlk günden beri olayın takipçisi olan Onur Akay, olayla ilgili yeni bir gelişmeyi duyurdu.

Bülent Ersoy’un 21 kişilik orkestrası Kıbrıs’ta sahte PCR testi nedeniyle alıkonuldu. Onur Akay, Ersoy’un orkestrasına ve Türkiye’deki ailelerine de maddi olarak yardımda bulunduğunu açıklamıştı. Bugünkü yazısında da olayla ilgili tüm gelişmeleri tek tek anlattı.

Orada alıkonulan müzisyenlerimizin 3 veya 6 ay hapis yatma ihtimali var. O otel 21 müzisyenimize maddi ve manevi destek oluyor ama bizim müzisyenlerimize yeni bir avukat ayarlamak şart.

Bülent Ersoy’un menajeri Haluk Şentürk, orkestra şefi Onur Özelçağlayan’a, 21 kişiye dağıtması için verdiği sahte PCR testini nasıl verdiyse bu olayı çözmeli.

21 kişinin ailesi 30 Eylül’de bu konuda sorumlu olan Haluk Şentürk’e maddi ve manevi tazminat davası açacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu