KıbrısManşetToplum

Kibrit: “Evkaf daima yanımızda”

Günay Kiprit’in yazdığı “57. Sayfa” isimli kitaba Evkaf'tan destek. Günay Kibrit, Evkaf'ın daima yanlarında olduğunuda ayrıca belirtti

Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği Başkanı Günay Kiprit’in yazdığı “57. Sayfa” isimli kitaba Evkaf‘tan destek geldi.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi (Evkaf) Günay Kiprit tarafından hazırlanan 57. Sayfa şiir kitabına sponsor olarak hayata geçirilmesine olanak sağladı.

Verilen desteklerden dolayı Evkaf Genel Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter’i ziyaret eden Kiprit “Dernek olarak ne zaman başımız sıkışsa bizlere ilk el uzatan kurum Evkaf’tır. Bu nedenle derneğim ve şahsım adına İbrahim Benter’e çok teşekkür ediyorum” diyerek imzaladığı şiir kitabını Benter’e takdim etti.

Başarısından dolayı Kiprit’i tebrik eden Benter ise Evkaf olarak tüm faaliyetlere destek vermeye hazır olduklarını yeniden belirterek ileriki zamanlarda gerçekleşecek olan çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Bayramdan sonra KKTC genelindeki tüm kitapçılarda satılacak olan şiir kitabından elde edilen tüm gelir Kıbrıs Türk Ortopedik Ozürlüler Derneği’ne bağışlanacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu