KıbrısManşet

“Kimin gerçek dostumuz olduğunu öğreniyoruz”

Erkan Arıklı, kendilerinin sürekli olarak PCR testi yaptırdıklarını ve sonuçlarının ise 'negatif' seyrettiğini açıkladı.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı’nın PCR test sonucunun pozitif çıkmasının ardından oğlu Erkan Arıklı, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, kendilerinin sürekli olarak PCR testi yaptırdıklarını ve sonuçlarının ise ‘negatif’ seyrettiğini açıkladı.

Yine de tüm önlemleri alarak, herkesi korumaya çalıştıklarını belirten Arıklı, siyasi karakterlerin ülkemizde “kamu malı” olduğunu kaydetti.

Arıklı, babasının hastalığı üzerinden yapılan çirkin yorumları ve bu yorumları yapanların çoğunu tanıyor olması ise durumu daha da üzücü kıldığını ifade etti.

Kötü günde kimin gerçek dostu olduğunu gördüğünü söyleyen Arıklı’nın paylaşımı şöyle:

“Herkese merhaba. Sevgili babamız Erhan Arıklı’nın test sonucunun pozitif çıkmasından dolayı bu açıklamayı yapma zorunluluğu oluşmuştur.
İş yaşantımızdan dolayı aile bireylerimizin düzenli olarak yaptırdığı testler, negatif seyretmektedir. Yine dün yaptırdığımız testler de negatif çıkmıştır.. Buna rağmen hem kendimizi hemde çevremizde ki arkadaşlarımızı korumak adına tüm önlemlerimiz almaya devam ediyoruz.. Merak edip arayan ve destek olan arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim..
Siyasi karakterlerin “kamu malı” olduğu bir ülkede Erhan Arıklı’yı siyasi olarak eleştiren herkese saygı duymayı öğrendik.. Fakat özellikle hastalık üzerinden yapılan çirkin yorumları görmek ve bu insanların çoğunu tanıyor olmak, gerçekten üzülmeme sebep olmaktadır.. Her kötü günden derslerin alınacağı gibi bu süreçten de alacağımız dersler olacaktır elbet.. Kimin gerçek dostumuz olduğunu öğreniyoruz.. Allah kimseyi sağlığı ile özellikle de sevdiğinin sağlığı ile sınamasın İnşallah… Sevgiler saygılar…
Babamın bir sözü vardı. Yıkılmasına herkes yıkılır, derdi. Ama erkek olan dayanır. Kadın olan güçlenir.
John Steinbeck”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu