GenelKıbrısManşetSpor

Kadınlarda Girne sürprizi

Herkes İçin Spor Federasyonu tarafından organize edilen Kadınlar Bocce Ligi ve Erkekler Bocce Ligi’nde ikinci devreler başladı.

Kadınlar ikinci devre maçları dün akşam oynanan karşılaşmalar ile başladı.

Gecenin süprizi Girne Üniversitesi’nden geldi. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan Girne, şampiyonluk adaylarından Şahlansporu zorlu geçen bir maçın ardından 7-5 yenerek rakibine play-off yarışında darbe vururken kendisi de sezonun ilk galibiyeti ile tanıştı.

Gecenin diğer maçında ise Balıkesir çok zorlandığı maçta son sette Özlem’in rakibin hatasını değerlendirmesi ile maçı 9-6 kazanmasını bildi ve rakibi Şahlanspor’un yenildiği hafta aldığı galibiyetle play-off için iddialı konuma geldi.

ERKEKLERDE YDÜ VE ÖZEV GALİP

Erkeklerde ise ikinci devrenin açılışında lig ikincisi Yakın Doğu Üniversitesi, GÜHAD’la karşılaştı. Üçlü karşılaşmaya iyi başlayan YDÜ farkı açsada GÜHAD maçtan kopmayarak rakibini son set öncesi yakaladı. Kenardan gelerek takıma katkı yapan Yenal’ın son setteki atışları ile YDÜ zorlandığı maçı 9-4 almasını bildi.

Tekli karşılaşma ise heyecan fırtınası içerisinde geçti. GÜHAD maça Mustafa Oymacı ile başlarken YDÜ ise Halit Çağman’ı sahaya sürdü. Baştan sona heycan fırtınası şeklinde geçen karşılaşmada sona doğru ivmeyi yakalayan Halit maçı 9-8 kazanarak setlerde YDÜ’yü 2-0 öne geçirdi. İkili karşılaşmayı GÜHAD 9-3 kazansa da YDÜ maçı 2-1 kazandı.

Gecenin son maçında ise ÖZEV rakibi Taşkınköy’ü 2-1 yenerek lig üçüncülüğü yolunda önemli bir adım attı.

 

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu