GenelKıbrısManşet

Kanser Hastalarına Yardım Derneği yüzleri güldürüyor

Covit-19 süreci nedeniyle toplu etkinlikler (balo, tiyatro, konser vs.) düzenleyemeyen ve zorlu günler geçiren Kanser Hastalarına Yardım Derneği ayakta kalma mücadelesine devam ediyor

Kanser Hastalarına Yardım Derneği’nin üyelerine desteğini sürdürebilmesi için gelirlerini arttırmak adına gelenekselleştirdiği Bayram Kermesine ülkemiz firmalarından gıda-yiyecek yardımı sağlanıyor.
Anneler Günü çerçevesinde uygun fiyatlarda çay, kahve setleri, hediyelikler… Londra’dan kanser hastaları için gönüllü çalışan Aydın Hassan’ın aracılığı  ile Euromed’in ücretsiz ulaşımı sağlaması sonucunda çok iyi durumda bir çok giyecek hem çocuklar hem tüm aile bireylerini giydirecek.
Herkesin hem ucuz bayram alışverişi hem de Anneler Günü hediyesi için bu kermesi kaçırmaması çağrısında bulunan KHYD büyük bir özveriyle Derneğe bir gelir sağlamak için organizasyonu üstlenen Dernek Personeli ile bu organizasyona katkı koymak için kolları sıvayan yardımlarını esirgemeyen bölge sorumluları yönetim kurulu üyeleriyle olmazsa olmaz firmalara yürekten teşekkür etti.
Dernekten yapılan açıklamada şöyle denildi:
“Kanser Hastalarına Yardım Derneği 1-30 Nisan Kanser Haftası ve Mayıs Ayı Kuruluş Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesinde; Hastaların Elzem ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla 3 Mayıs 2021– Pazartesi, Ortaköy’de Bulunan Merkez Ofisimizin çevresinde MAKSE- MESAFE- HİJYEN kurallarına uygun olarak Kermes düzenleyecektir. Kermes 09.00-14.30 Saatleri arasında düzenlenecek olup, kermeste etiketli ürün ve gıda satışı yapılacaktır”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu