KıbrısManşet

KORTLARIN KÜÇÜK KRALI

Covid-19 pandemisinde zor bir süreçten geçerken küçük yaşlardaki sporcularımızın üstün başarıları ile yüzümüz gülüyor ve gururlanıyoruz.

GIYNIK SPOR MANŞET

 

ANKARA’DA AREN FIRTINASI:

Tenis kariyeri için antrenörü Çağlar İzkan ile birlikte çalışmalarını Ankara’da sürdüren ülkemizin gelecek vadeden başarılı tenisçisi Aren Baybars, pandemi dönemi olmasına rağmen çalışmalarına aralıksız devam ederken bu özverinin meyvelerini de topluyor. Gazimağusa Belediyesi Tenis Kulübü’nün küçük sporcusu Aren Baybars, Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen 14 Yaş Kış Kupası’nda çifte zafer yaşadı.

 

14 YAŞ’TA ÇİFTE ŞAMPİYONLUK:

Aren turnuvada hem teklerde hem de çiftlerde şampiyon olarak böylesine zor bir dönemde müthiş bir başarıya imza attı. Aren, Top Spin Tenis Akademi’de düzenlenen 14 Yaş Kış Kupası’nda tekler finalinde K. I. Koşaner’i 6-1 ve 6-0’lık setlerle 2-0 mağlup ederek sampiyon oldu . Başarılı sporcumuz aynı zamanda çiftler kategorisinde de partneri S. Filiz’le şampiyonluk yaşadı.

 

BAZI ŞEYLERİN İMKANSIZ OLMAYACAĞINI GÖSTERDİ:

Aren’in antrenörü Çağlar İzkan turnuva sonrasında sporcusunu kutlayarak; “Buraya gelerek yapmış olduğun fedakarlıklarının yanında hergün sabahın erken saatlerinde -15 derecede bıkmadan çalışarak fazlasıyla emek harcadın. Yapmış olduğun tüm fedakarlıkların,emeğin ve antremanların karşılığını aldın. Yolun başındayız ama sen bize bazı şeylerin imkansız olmayacağını göstermeye başladın. Daha iyi başarılar için yola devam” eklinde açıklama yaptı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu