GenelKıbrısManşet

KKTC tek yürek oldu.. Gözümüz kulağımız Adıyaman’da

Vatandaşlar Adıyaman’da göçük altında kalan evlatlarımızın sağ salim kurutulması için sosyal medya hesaplarından fotoğraflar paylaşıp dualar ediyor.

Adıyaman’daki voleybol şampiyonasına katılmak için buraya giden öğrenci, öğretmen ve velilerden oluşan kafileden sadece 4 kişi göçük altından kurtuldu. Bir öğretmen ve 3 veli dışında kafilede bulunan ve şu an İsias Otel yıkıntılarının altında kalan 35 sporcumuz için tüm Kıbrıs dua ediyor.

Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı’ndan uzman heyetler iş araçları ile hiç aralık vermeden gece gündüz çalışıp öğrencilere ulaşmaya çalışırken, ailelerin endişeli bekleyişi devam ediyor.  Dondurucu soğukta arama çalışmalarında üçüncü güne girilirken, bugün en önemli gün vurgusu yapılıyor.

Bölgede bulunan bakanlar ve bürokratlardan elde edilen bilgiye göre bugün çocuklarımızın bulunduğu noktaya inilmesi hedefleniyor.  35 çocuğumuzun kurtulması için tüm ülke tek yürek oldu..  Sosyal medyada vatandaşlar çocukların fotoğraflarının olduğu görseller paylaşarak, sağ salim kurtulmaları için dualar ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu