KıbrısManşetSiyasetToplumTürkiye

KKTC’den Erdoğan’a sıcağı sıcağına tebrik mesajları yağdı

Türkiye'de cumhurbaşkanı seçiminde sandıkların açılması devam ederken, Erdoğan'a tebrik mesajları gelmeye başladı. Tatar, Üstel ve Ertuğruloğlu Erdoğan'ı tebrik eden ilk isimler oldu

Türkiye’de cumhurbaşkanı seçiminde sandıkların açılması devam ederken, Erdoğan’a tebrik mesajları gelmeye başladı. Tatar, Üstel ve Ertuğruloğlu Erdoğan’ı tebrik eden ilk isimler oldu.

TRT Haber’e konuşan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “KKTC Cumhurbaşkanı olarak Türkiye’deki iradeyi tebrik ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferini kutluyorum. Milli siyasetin devamı bakımından bu seçimin sonucu önemliydi. Türk ulusuna hayırlı olsun.” dedi.

KKTC Başbakanı Ünal Üstel, “Anavatan Türkiye’de yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonucu hayırlı olsun. Güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın kazanması bizler açısından önemliydi. Sayın Cumhurbaşkanına yeni dönemde de başarılarının devamını diliyorum” dedi.

KKTC Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu: “Anavatan Türkiye’mizin Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi Türk ulusunun Doğu Akdeniz’de ve Kıbrıs’ta varolan güçlü duruşu için hayati önemdeydi.” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu