Spor

Kobe Bryant, NBA Onur Listesi’ndeydi

Önceki gün düzenlenen törenle NBA Onur Listesi'ne dahil edildiği açıklanan Kobe Bryant için eşi Vanessa Bryant sahneye çıktı ve duygusal bir konuşma yaptı.

Önceki gün düzenlenen törenle NBA Onur Listesi’ne dahil edildiği açıklanan Kobe Bryant için eşi Vanessa Bryant sahneye çıktı ve duygusal bir konuşma yaptı. “Kocamı toplum önünde övmekten kaçınırdım” diyen Vanessa Bryant, helikopter kazasında hayatını kaybeden basketbol efsanesi için, “Kobe gibi biri bir daha olmayacak. Kobe türünün tek örneğiydi” ifadesini kullandı.

Bryant Ailesi için hem gurur hem de hüzün bir aradaydı. Basketbol efsanesi Kobe Bryant’ın NBA Onur Listesi’ne (Hall of Fame) dahil edildiği tören önceki gün yapıldı.

KOBE ONUR LİSTESİ’NDE

Kobe Bryant, kariyeri boyunca olağanüstü performans ve başarı gösteren basketbolcuları, tüm zamanların en başarılı koçlarını, basketbol hakemlerini ve sporun diğer önemli kişilerini barındıran Basketbol Onur Listesi’ne (Hall of Fame) dahil edildi.

MICHAEL JORDAN SUNDU

Geçen yıl geçirdiği helikopter kazasında kızı Gianna ile birlikte hayatını kaybeden Los Angeles Laker takımı oyuncusu Kobe Bryant anısına Uncasville şehrinde bulunan Mohegan Sun Arena’da düzenlenen törende, sunuculuğu, bir başka basketbol efsanesi Michael Jordan üstlendi. Jordan, sahneye Kobe Bryant’ın dört çocuğunun annesi Vanessa Bryant’ı davet etti.

Vanessa Bryant hem ağladı hem anlattı: Kobe Bryant türünün tek örneğiydi - 3

Diğer Haberler

Başa dön tuşu