DünyaGenelManşet

Kör kahin Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri!

Dünya çapında ün kazanmış olan Bulgar doğumlu kahin Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı. İşte kanserin tedavisinin bulunmasından dünyanın sonunun geleceği yıla ‘Balkanların Nostradamus’u olarak bilinen Baba Vanga’nın kehanetleri…

Dünya çapında ün kazanmış olan Bulgar doğumlu kahin Baba Vanga’nın 2024 kehanetleri ortaya çıktı. İşte kanserin tedavisinin bulunmasından dünyanın sonunun geleceği yıla ‘Balkanların Nostradamus’u olarak bilinen Baba Vanga’nın kehanetleri…

Bulgaristan’da küçük bir köyde doğan ve 12 yaşında görme yetisini kaybeden Baba Vanga, IŞİD’in yükselişi, Dünya Ticaret Merkezi’ne yönelik 9/11 terör saldırıları ve Brexit oylaması da dahil olmak üzere gerçekleşen çok sayıda tahminde bulundu.

Birçok kehanetiyle uluslararası kamuoyunda gündem olan Baba Vanga’ya göre, 2024 yılında kuantum bilgisayarların geliştirilmesinde önemli ilerlemeler yaşanacak.

Ünlü Bulgar mistik ve duru görü sahibi Baba Vanga, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e kendi ülkesinden biri tarafından suikast girişiminde bulunulacağını ve Avrupa’daki aşırılık yanlılarının terör saldırılarının artacağını öngördü.

1996’da 75 yaşındayken hayatını kaybeden Baba Vanga, 2024 yılında küresel ekonomiyi etkileyecek büyük bir ekonomik kriz olacağını tahmin etti.

Tüm dünyada kör kahin olarak ün salan ve yıllar öncesinden açıkladığı kehanetleri bir bir gerçek olan Baba Vanga, ABD’nin eski başkanı Donald Trump’ın 2024’te kendisini sağır edecek ve beyin travmasına neden olacak gizemli bir hastalığa yakalanacağını tahmin etti.

Kehanetleriyle adından sık sık söz ettiren Baba Vanga, 2024 yılında siber saldırılarda önemli bir artış olacağını tahmin etti.

Tüm dünyada kör mistik olarak ünlenen Baba Vanga, 2024 yılında daha önce tedavisi mümkün olmadığı düşünülen hastalıklar için yeni tedaviler ve çareler geliştirileceğini öngördü.

1996 yılında yaşamını yitirmesine rağmen kehanetleriyle gündemden düşmeyen dünyaca ünlü kahin Baba Vanga, küresel ısınmanın da etkisiyle 2024 yılında yıkıcı hava olaylarının ve doğal afetlerin olacağını tahmin etti.

Kehanetleriyle efsane haline gelen kör Baba Vanga, 2024’ün kanser için mucizevi bir tedavinin keşfedileceği ve sonunda insanlığı bu yıkıcı hastalıktan kurtaracağı yıl olacağını tahmin etti.

Tarihin en büyük kahinlerinden olan Baba Vanga, “güçlü bir ejderhanın” gezegeni ele geçireceği ve üç devin -muhtemelen Rusya, Çin ve Hindistan- birleşeceği konusunda uyardı. Baba Vanga, hatta üzerinde 100, 5 ve bir sürü sıfır rakamı bulunan kırmızı bir paranın dünya genelinde kullanılacağını tahmin etti.

Balkanlar’da ve dünya genelinde Nostradamus’a benzetilen ve ününü büyük kitlelere duyuran Baba Vanga, insanlığın önümüzdeki 200 yıl içinde uzaylılarla temas kuracağını tahmin etti.

Daha önce birçok önemli olayı ve gelişmeyi önceden bilen Baba Vanga, dünyanın sonunun 5079 yılında geleceğini tahmin etmiş ancak buna neyin sebep olacağına dair bir açıklama yapmamıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu