KıbrısManşet

KTOEÖS: Ülkeyi soktuğunuz çıkmazdan dolayı utanmalısınız

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS), yaşanan siyasi gelişmelere işaret ederek, insanların umutlarını ve geleceği yok eden bir anlayışın var olduğunu ve “dibe vurmuşluğun” yaşandığını savundu.

Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS), yaşanan siyasi gelişmelere işaret ederek, insanların umutlarını ve geleceği yok eden bir anlayışın var olduğunu ve “dibe vurmuşluğun” yaşandığını savundu.

KTOEÖS Başkanı Ozan Elmalı tarafından yapılan yazılı açıklamada, insanların yaşadığı ekonomik sıkıntılara değinilerek, böyle bir dönemde aylardır “koltuk kavgası” yapıldığı öne sürüldü.

Açıklamada, “Halk hayretle, ibretle, onlar adına utanarak olup biteni üzüntü ve infial içinde izlemektedir” denilerek, halkın yaşananları içine sindirmeyeceği ve kabullenmeyeceği ifade edildi.

AÇIKLAMANIN TAMAMI ŞU ŞEKİLDE:

Bu ülkeyi vatan bilen on binlerce insanın umutlarını, hayallerini, yaşamlarını, geleceğe dair ne varsa ortadan kaldıran, yok eden bir anlayış maalesef başımıza musallat olmuştur.

Bu anlayıştır ki ülkemizde insanlarımız çöpten ekmek ararken kendine sarayı layık görebiliyor. Bu anlayıştır ki ülkemizde çocuklarımız okullarında su dahi alamaz haldeyken atama yaparak müşavir ordusu yaratmaya devam edebiliyor. Eğitim adına hiçbir kaygı taşımazken 40-45 kişilik sınıflarda ders yapan öğrencilerin ne halde olduğunu bilmeden eğitim hakkında bahsedebiliyor

Maalesef ülkemizde siyaseten rezillik, basiretsizlik, dış müdahalelere boyun eğme, biat etme, yalakalık, yüzsüzlük ve hiç olmadığı kadar dibe vurmuşluk yaşanmaktadır. Ne yazık ki bu insanlar halkın arasında hala daha yüzleri kızarmadan dolaşabiliyor, çocukların yüzüne bakabiliyor. Utanmadan, sıkılmadan hükümet kurmaktan söz edebiliyor. Halk hayretle, ibretle, onlar adına utanarak olup biteni üzüntü ve infial içinde izlemektedir.

Aylardır koltuk kavgası uğruna yapılmayan rezillik kalmamışken, gelen her türlü talimata uyan bu anlayış, bu ülkeye ömrünü adamış vatanseverlerin kemiklerini sızlatmaktadır.

KENDİNİZDEN UTANMALISINIZ!

Çocukların Yüzüne Bakarken, Onlara Miras Bırakacağınız Kokuşmuş Düzen, Çaldığınız Geleceklerinden dolayı UTANMALISINIZ !

İnsanlarımız Ekmek Kavgası Verirken, Sizin Koltuk ve Çıkar Kavgası Uğruna

Ülkeyi Soktuğunuz Çıkmazdan dolayı UTANMALISINIZ !

Bu halkın onurlu her bireyi, emin olun ki sizleri ve yarattığınız bu talanı, garabet düzeni unutmayacak, içine sindirmeyecek ve kabullenmeyecektir.

Tarih sizi hiç unutmayacak, affetmeyecektir!

Bu halk sizi nefret ve beddua ile anacaktır.

Toplumu, ülkemizi sürüklediğiniz rezil anlayış insanımızı bıktırmıştır.

YETER ARTIK, DÜŞÜN YAKAMIZDAN!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu