KıbrısManşet

‘Küçük Kanadı’ dedi ‘Küçük Kadını’ yazdılar

Saner: Benim kültürümde değil kadınlarımızı, hiç kimseyi aşağılamak, hor görmek yoktur!

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya

“Ben derim mangal tahtası, o anlar bayram haftası” misali bir olay..

UBP Genel Sekreteri Ersan Saner, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, dün katıldığı televizyon programında kurduğu bir cümlenin bir haber sitesi tarafından yanlış yazıldığını söyledi.

Yanlış yazım sonucu çok büyük tepkiler alan Saner açıklama yaparak, konuyu aydınlatmak istedi.

Saner, kendisinin “Hükümetin küçük kanadı” dediğini fakat bunun bir haber sitesi tarafından “Hükümetin küçük kadını” olarak yazdığını aktararak, kendisinin kesinlikle öyle bir cümle kurmadığını ve kendi kültüründe değil kadınları, hiç kimseyi ne aşağılamanın ne de hor görmenin yer almadığının altını çizdi.

Saner’in paylaşımı şu şekildedir:

“Benim kültürümde değil kadınlarımızı, hiç kimseyi aşağılamak, hor görmek yoktur. BRT’de katıldığım programda “HÜKÜMETİN KÜÇÜK KANADI” dedim ama bir haber sitesi bunu “HÜKÜMETİN KÜÇÜK KADINI” demişim gibi yazdı. Şu anda ilgili haber sitesine bakılırsa bunun ilgili haber sitesinden de bu yazılımı yanlış yapıldığını ve haberin kaldırıldığını görebilirsiniz. Asla böyle bir söylemim olmadı olamaz. Bu açıklamamı bana sormadan haber yapanlarla, fırsat bilip bana eleştiri yönelten başta Sayın Özersay olmak üzere herkesi kınar, tüm kadınlarımıza, halkımıza en derin saygılarımı sunarım…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu