KıbrısManşetToplum

Mezarlıkta utandıran hırsızlık

Olaysız gün geçmeyen ülkemizde mezarlıkta yaşanan olay "Bu kadar olmaz dedirtti". Oğlunu motosiklet kazasında kaybeden, her gün teselli bulmak için evladının mezarına giden anne hayatının şokunu yaşadı. Oğlunun mezarına bıraktığın eşyaların çalındığına sitem eden anne sosyal medyada isyan etti

Olaysız gün geçmeyen ülkemizde mezarlıkta yaşanan olay “Bu kadar olmaz dedirtti”. Oğlunu motosiklet kazasında kaybeden, her gün teselli bulmak için evladının mezarına giden anne hayatının şokunu yaşadı. Oğlunun mezarına bıraktığın eşyaların çalındığına sitem eden annenin sosyal medyada isyanı:

“Yazıklar olsun insanlık öldü ben her gün yavrumun hayatta gibi yanına gidip kabrini silip süpürüp temizleyen bir anneyim yavrum parfümsüz evden çekmiyordu bende her gün yavrumun parfümünü orda tutuluyorum yavrumun sevdiği gibi günlük parfümünü sıkıyorum parfümü bitti ben yenisini yanına koydum üzülerek söylüyorum mezarlıktan nasıl gidip bunu çalıyorlar yanımdaki kabrinde üstünden babam ful çiçeği severdi deyip oğlu oraya götürüp koydu onu da alıp giddiler kim yaptıysa elleri kırılsın şerefsizler bu gün beynimden vurulmuş gibi oldum yavrumun parfümünü görmeyince vicdansızlar.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu