FutbolManşetSpor

Kupada yarı final ilk maçları oynandı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Northernland Kıbrıs Kupası’nda yarı final ilk maçları tamamlandı

KUPADA YARI FİNAL İLK MAÇLARI OYNANDI

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) tarafından organize edilen Northernland Kıbrıs Kupası’nda yarı final ilk maçları tamamlandı. İki maç üzerinden oynanan yarı finalin ilk ayağında Göçmenköy konuk ettiği Cihangir’i 1-0, Gençlik Gücü de deplasmanda karşılaştığı Türk Ocağı’nı 3-2 mağlup ederek 3 Mayıs’ta oynanacak rövanş maçları öncesinde avantaj elde etti.

GÖÇMEN’DEN RÖVANŞA ÖNEMLİ ADIM

Northernland Kıbrıs Kupası yarı final ilk maçında Göçmenköy ile Cihangir Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşılaştı. Ligde alt sıralarda yer alan ancak kupada doludizgin giden Göçmenköy, çeyrek finalde kupanın favorisi konumundaki MTG’yi saf dışı bırakan ve zirve takipçisi konumundaki Cihangir’i 1-0 mağlup etmeyi başardı. Final yolunda rövanş maçı öncesinde Göçmenköy’e avantajı getiren tek golü 35. dakikada Amadou Samb kaydetti.

GG AVANTAJI DEPLASMANDA KAPTI

Northernland Kıbrıs Kupası yarı final ilk maçında Türk Ocağı ile China Bazaar Gençlik Gücü, Girne Mete Adanır Stadı’nda karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan maçta Gençlik Gücü 3-2’lik skorla galibiyete ulaştı ve final biletini almak için deplasmandan önemli bir avantajla döndü. GG’ye galibiyeti getiren golleri 10 ve 23. dakikalarda Mishali ile 83. dakikada Hasan Akkuyu kaydetti. Türk Ocağı’nın golleri 45’te Ertaç Taşkıran ve 60’ta Ömer Gül’den geldi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu