ManşetSporToplumTürkiye

“Kupamız çalındı” demişlerdi, o paylaşımın sebebi duygulandırdı

TFF 3. Lig'de şampiyon olup 2. Lig'e yükselen Aksaray Belediyespor sosyal medyadan yaptığı açıklamayla hepimizin ağzını açık bırakmıştı.

TFF 3. Lig’de şampiyon olup 2. Lig’e yükselen Aksaray Belediyespor sosyal medyadan yaptığı açıklamayla hepimizin ağzını açık bırakmıştı.

PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPMIŞLAR
‘Günlerdir belediyemizin girişinde sergilediğimiz, gözümüzden sakındığımız Aksarayspor’umuzun kupası çalınmıştır.’ şeklindeki paylaşım herkesi şaşırtmıştı.

Bu paylaşımı dikkat çekmek için yaptıklarını açıklayan Aksaray Belediyesi’nin Galatasaray’dan bir isteği vardı.

Şampiyonluğa 5 hafta kala tribünde tezahürat ederken kalp krizi geçirip aramızdan ayrılan 16 yaşındaki Muhammed Eren Yılmaz’ın ismini duyurmak için böyle bir yola başvurmuşlar.

Kupalarını dikkatli baktıklarını duyurdukları paylaşımda ise Galatasaray’dan bir istekleri var.

GALATASARAY’DAN, MUHAMMED EREN İÇİN BİR İSTEKLERİ VAR
Aksaray Belediyespor’un sosyal medyasından yaptığı açıklama şu şekilde;

“Şampiyonluğumuza 5 maç kala tribünde tezahürat ederken rahatsızlanarak vefat eden 16 yaşındaki kardeşimiz MUHAMMED EREN YILMAZ’ın ismini Tüm Türkiye’ye duyurmak ve hatırlatmak için böyle bir paylaşım yaptık…

Elbette kupamıza gözümüz gibi bakıyoruz. Şimdi tüm dikkatleri çekmişken koyu bir Galatasaray taraftarı olan Muhammed Eren Yılmaz kardeşimiz anısına Galatasaray’a bir dostluk maçı teklif ediyoruz.

Ne dersiniz @GalatasaraySK “

Diğer Haberler

Başa dön tuşu