GenelKıbrısManşetSpor

Las Vegas’ta unvan koruyacak

Geçirdiği mide operasyonu ile obeziteden kurtulan, sonrasında da sağlık ve sporu yaşam biçimine dönüştüren Kemal Özekmekçi, fitness dalında 2019 yılında elde ettiği başarılarına bir yenisini eklemeye hazırlanıyor.

YENİ BAŞARILAR İÇİN ÇALIŞIYOR

Göçmenköy’den Amerika’ya uzanan bir başarı öyküsünün mimarı Kemal Özekmekçi, bu başarısını kalıcılaştırmak ve yeni başarılara imza atabilmek adına çalışmalarını büyük bir disiplin, hırs ve azimle sürdürüyor.

Uzun yıllar obezite ile güçlü bir savaş veren ve mide ameliyatı sonrasında 1 yılda 160 kilodan 72 kiloya düşen Kemal Özekmekçi, daha sonra KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu bünyesine katılarak sağlıklı yaşam ve spor adına fitnes ve vücut geliştirme hayatına başladı.

DÖNÜŞÜMÜN ŞAMPİYONU OLDU

Özekmekçi, bu dönüşüm sonrasında kendisini adeta fitnes ve vücut geliştirmeye adarken bunun ilk meyvesini de 2019 yılında KKTC Vücut Geliştirme Dönüşüm Kategorisi şampiyonu olarak elde etti. Bununla da kalmayan Özekmekçi, KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu sporcusu olarak Amerika’nın Atlantic City eyaletinde 7 Aralık 2019’da düzenlenen WBBF transformation (dönüşüm) yarışmasına katılıp dünya şampiyonluğu unvanını elde etti ve KKTC bayrağını dalgalandırmanın gururunu yaşadı. WBFF (World Beauty Fitness and Fashion) dünyanın önde gelen güzellik ve fitness yarışması olarak biliniyor.

LAS VEGAS’TA UNVAN KORUMAK İSTİYOR

2020 yılında Bahama Adalarında yapılacak organizasyona davet alan ancak Covid-19 pandemisi nedeniyle katılamayan Kemal Özekmekçi’nin yeni hedefi yine Amerika. Özekmekçi, WBFF 2021 Dünya Turu kapsamında 11-14 Ağustos 2021 tarihlerinde Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletine bağlı Las Vegas şehrinde düzenlenecek organizasyonda bir kez daha dönüşüm kategorisinde yarışarak unvanını korumaya çalışacak. Özekmekçi, dünyaca ünlü Las Vegas şehrinin göz alıcı mekanlarından Paris Hotel & Casino’da gerçekleşecek yarışmaya çok iyi hazırlandığını ve aynı başarıyı tekrarlayarak KKTC bayrağını dalgalandırmak istediğini söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu