KıbrısManşetToplum

Lefke Yardım ve Halk Derneği ile AKÜN arasında protokol imzalandı

Lefke Yardım ve Halk Derneği ile Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) arasında eğitim ve kültürel faaliyetlerin çoğaltılması amacıyla dostluk ve iş birliği protokolü imzalandı

Lefke Yardım ve Halk Derneği ile Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) arasında eğitim ve kültürel faaliyetlerin çoğaltılması amacıyla dostluk ve iş birliği protokolü imzalandı.

Lefke Yardım ve Halk Derneği Genel Başkanı Emel Yılmaz, protokol kapsamında Lefke bölgesinde el sanatları ve yerel üretimle uğraşan kadın üreticilerin ürünlerinin satışına ve ev ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini ifade etti.

Yılmaz protokolle ilgili yazılı açıklamasında, ön lisans veya lisans olmak üzere ihtiyaçlı üç öğrenciye tam burs verileceğini de belitti.

AKÜN ile imzalanan dostluk ve iş birliği protokolünün Lefke ilçesi açısından önemli bir kazanım olduğunu ifade eden Yılmaz, protokolün özelde Lefke İlçesi genelde KKTC’de yaşayanlar ve üniversite öğrencilerinin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti.

Emel Yılmaz, iş birliği protokolüne AKÜN Rektör Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Öz ile birlikte imza koyduklarını kaydederek, Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya’nın da imza törenine katıldığını aktardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu