KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Lefke’de kaza… Yayaya çarptı

Polis Basın Subaylığı, Gemikonağı'nda Ecevit Caddesi üzerinde, Buse Güney aracı ile seyrettiği sırada viraja geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktığını ve o esnada kaldırımda yaya olarak bulunan Muhammet Mençuk'e çarptığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Gemikonağı’nda Ecevit Caddesi üzerinde, Buse Güney aracı ile seyrettiği sırada viraja geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktığını ve o esnada kaldırımda yaya olarak bulunan Muhammet Mençuk’e çarptığını açıkladı. Kaza sonucu yaralanan Mehmet Mençuk Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Mençuk’un tedavisi sürüyor.

 

Polis Basın Subaylığı’nın kaza ile ilgili resmi açıklaması:

“30.03.2023 tarihinde saat 21.30 sıralarında, Gemikonağı’nda Ecevit Caddesi üzerinde, Buse GÜNEY (K-28), yönetimindeki JV 600 plakalı araç ile kuzey istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyilli viraja geldiğinde dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkarak kalırım taşlarına çarpıp kaldırım üzerine çıkarak o esnada kaldırım üzerinde yaya olarak bulunan Muhammet MENÇUK (E-19)’a çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan yaya Muhammet MENÇUK kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu