KıbrısManşetToplum

Lefkoşa – Güzelyurt Anayolunda kaza

Polis Basın Subaylığı, Lefkoşa - Güzelyurt Anayolunda 141 mlgr alkollü içki tesiri altında araç kullanan Erman Yalnız'ın dikkatsizce yolda seyrettiği sırada, trafik ışıklarında kırmızı ışık yandığı için beklemekte olan Barkın Hasan Ercantan'ın aracına çarptığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Lefkoşa – Güzelyurt Anayolunda 141 mlgr alkollü içki tesiri altında araç kullanan Erman Yalnız’ın  dikkatsizce yolda seyrettiği sırada, trafik ışıklarında kırmızı ışık yandığı için beklemekte olan Barkın Hasan Ercantan’ın aracına çarptığını açıkladı. Şans eseri Kaza sonucu yaralanan olmadı.

“24.11.2022 tarihinde, saat 17:00 sıralarında, Lefkoşa – Güzelyurt Anayolunun 0-1 km’leri arasında, Erman YALNIZ (E-40), 141 mlgr alkollü içki tesiri altında yönetimindeki MC 709 plakalı salon araç ile çift şeritli yolun soldan birinci şeridi içerisinde, doğu istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada o esnada ayni istikamete doğru trafik ışıklarında kırmızı ışık yandığı için beklemekte olan Barkın Hasan ERCANTAN (E-18) yönetimindeki KL 616 plakalı aracın arka kısmına çarpmıştır. Çarpmanın etkisi ile öne doğru savrulan KL 616 plakalı araç önünde Zafer ERENEL (E-44) yönetimindeki MK 407 plakalı aracın arka kısmına çarpmıştır. Çarpmanın etkisi ile öne doğru savrulan MK 407 plakalı araç ise önünde duran Hasan KARAMANO (E-29) yönetimindeki ED 033 plakalı aracın arka kısmına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı. Soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu