KıbrısManşetToplum

Lefkoşa ve Girne’de karşıdan karşıya geçmeye çalışan iki yayaya da araçlar çarptı!

Polis Basın Subaylığı'ndan bildirilen haberlere göre dün akşam 21:00 ile 21:50 saatlerinde Lefkoşa ve Girne'de meydana gelen iki kazada da araçların çarptığı kişilerin yaya olduğu belirtildi.

Lefkoşa’da Girne Caddesi üzerine dün akşam saat 21:10 sıralarında Ahmet Güçlü (E-38) yönetimindeki HV 870 plakalı salon araç ile güney istikametine doğru dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada, Memduh Asaf Sokak yol kavşağına geldiğinde yolun sağa virajlanan kısmına giriş yapması sonucu, o esnada seyir istikametine göre yolun sağından soluna doğru yaya olarak yolu geçmeye çalışan Aziz Tecel (E-72)’e aracının ön kısmı ile çarptı.

Kaza sonucu yaralanan yaya kaldırıldığı Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde yapılan tedavisinin ardından ortopedi servisinde müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Motosiklet sürücüsü 70 yaşındaki yayaya çarptı
Yine dün akşam saat 21:50 sıralarında, Girne’de Kurtuluş Caddesi üzerinde, Kamran Arshad (E-23) yönetimindeki RV 919 plakalı motosiklet ile batı istikametine doğru dikkatsizce seyrettiği sırada yolun kuzey kısmından güney kısmına doğru yaya olarak geçmeye çalışan Münir Boskurt (E-70)’a çarptı.

Kaza sonucu yaralanan yaya Münir Boskurt kaldırıldığı Girne Dr. Akçiçek Devlet Hastanesinde yapılan müdahalenin ardından Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine sevk edilerek görmüş olduğu tedavisine müteakip Dahiliye servisinde müşahede altına alındı. Soruşturma devam ediyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu