FutbolKıbrısManşetSpor

Liderlik Maçı Baf’ın 0-4

AKSA 1.Lig’de 6.haftanın en önemli maçında Baf Ülkü Yurdu deplasmanda lider Yalova’yı 4-0 mağlup ederek hem rakibine ilk yenilgisini yaşattı hem de liderlik koltuğuna oturdu

AKSA 1.Lig’de 6.haftanın en önemli maçında Baf Ülkü Yurdu deplasmanda lider Yalova’yı 4-0 mağlup ederek hem rakibine ilk yenilgisini yaşattı hem de liderlik koltuğuna oturdu. Yalova karşılaşmanın 13.dakikasında 9 kişi kalarak mücadeleyi eksik oyuncuyla tamamladı.

Liderlik Maçı Baf’ın 0-4

Yer: Yalova Tahsin Mertekçi Stadı
Hakemler: Kerem Eran, Sertan Alkın, Yusuf Atlar, Abdullah Genç
Yalova: Kıvanç, Hasip, Azat, Hakan, Selçuk, İltaç, Sergülen, Yasin, İbrahim, Cevdet, Civan
Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, Hasan, Ali Kemal, Eren, Mustafa Gardiyanoğlu, Michael, Metin, Mehmet, Hasan, Osman, Mustafa Çağlar
Goller: 17’(P) ve 65’Hasan Özçelik, 7’Hasan Sedatgil, 75’Sadık Kaşıkçı (BÜY)
Kırmızı Kartlar: 13’Hasip Uluhan, Yasin Bitik (Yalova)
AKSA 1.Lig’de 6.haftanın en önemli maçında Baf Ülkü Yurdu deplasmanda lider Yalova’yı 4-0 mağlup ederek hem rakibine ilk yenilgisini yaşattı hem de liderlik koltuğuna oturdu. Yalova’dan Hasip Uluhan ve Yasin Bitik karşılaşmanın 13’üncü dakikasında gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle oyun dışında kaldı.
Baf Ülkü Yurdu, ilk devreyi Hasan Sedatgil ve Hasan Özçelik’in golleriyle 2-0 önde tamamladı. İkinci devrede iyi oyununu sürdüren BÜY, yine Hasan Özçelik ve Sadık Kaşıkçı’nın golleriyle maçı 4-0 kazandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu