Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelGüney KıbrısManşet

Limasol’da yayaya çarpıp ölümüne sebep olan sürücü aranıyor

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Limasol’da 58 yaşındaki yayaya çarpıp ölümüne sebep olan 18 yaşındaki sürücünün aracını da bırakarak kaçtığı haber verildi. 

Fileleftheros ve diğer gazeteler, ehliyetsiz ve sigortasız olduğu öğrenilen sürücünün Mahmud Alhaj Ali isimli Suriyeli olduğunu ve polis tarafından arandığını yazdı. 

Haberde, sürücünün çarparak öldürdüğü 58 yaşındaki kadının Sri Lankalı olduğu, Rum tarafında çalışma izniyle ikamet ettiği ve hizmetçilik yaptığı bilgisi verildi.

Habere göre, dün sabah 07.00 sıralarında onlarca görgü tanığının önünde meydana gelen olayda, yaya geçidi olmayan yerde yolu geçmeye çalışan Sri Lankalı kadına, içinde 3 yolcu ve bir sürücünün bulunduğu araç çarpıp sürükledi. Olay sonrasında araçtan inen şahıslar yerde yatan kadına baktıktan sonra araçlarına dönüp olay yerini terk etti.  Olaydan bir saat sonra araçtaki Suriyeli yolculardan ikisi olay yerine döndü, yakalanarak ifadeleri alındı.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu