GenelKıbrısManşetSpor

Lise voleybolda Erenköy Destanı

Erenköy Lisesi, Liselerarası (Genç Kız – Genç Erkek) Voleybol Şampiyonası’na çifte şampiyonlukla damga vurdu.

Erenköy Lisesi, Liselerarası (Genç Kız – Genç Erkek) Voleybol Şampiyonası’na çifte şampiyonlukla damga vurdu.

FİNALLER İSKELE’DE OYNANDI

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na bağlı Milli Günler, Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Şubesi tarafından organize edilen 2021-2022 eğitim öğretim yılı okul sporlarında voleybol branşı tamamlandı. Liselerarası (Genç Kız – Genç Erkek) Voleybol Şampiyonası’nda üçüncülük ve final müsabakaları 30 Aralık 2021 tarihinde İskele Dr. Fazıl Küçük Spor Salonu’nda oynandı.

ERENKÖY’DEN ÇİFTE ZAFER

Gençler voleybolda son yıllara damgasını vuran iki okul Erenköy Lisesi ile Namık Kemal Lisesi bir kez daha hem kızlarda hem de erkeklerde finalde karşı karşıya geldi. Erenköy Lisesi güçlü rakibi karşısında kızlarda ve erkeklerde final maçlarını 3-1’lik skorlarla kazanarak çifte şampiyonluk yaşadı. Namık Kemal Lisesi’nin her iki kategoride de ikinci olduğu voleybol müsabakalarını Gazimağusa Türk Maarif Koleji de çifte üçüncülükle kapadı.

ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Final müsabakalarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupa ve madalyaları Eğitim Ortak Hizmetler Dairesi Müdürü Cengiz Topel Uzun tarafından takdim edildi. Ödül töreninin ardından öğretmenler Erdinç Serdahoğulları ve Gürcan Yıkıcı nezaretindeki Erenköy Lisesi kız ve erkek voleybol takımları şampiyonluk kupalarıyla birlikte büyük bir sevinç yaşadı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu