KıbrısManşetSağlık

Long Beach Medical Center açıldı

Bünyesinde bulunduracağı alanında uzman doktorlar, profesyonel deneyime sahip personeli ile İskele bölgesindeki hasta ve danışanlarına en iyi tanı ve tedavi hizmetini sunarak yaşam kalitelerini artırmayı hedefleyen Long Beach Medical Center’in açılışı yapıldı.

Bünyesinde bulunduracağı alanında uzman doktorlar, profesyonel deneyime sahip personeli ile İskele bölgesindeki hasta ve danışanlarına en iyi tanı ve tedavi hizmetini sunarak yaşam kalitelerini artırmayı hedefleyen Long Beach Medical Center’in açılışı yapıldı.

Açılış töreni Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Gazimağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

“Uluslararası yatırımcıların ilgi alanı oldu”

Long Beach Medical Center’in gelişmekte olan İskele bölgesi açısından önemli projelerden biri olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Tatar, başta yatırımı yapan tüm doktorları ve emeği geçenleri yürekten kutladığını ifade etti.

Tatar, “KKTC’ye duyulan güven ve Long Beach’in uluslararası yatırımcıların ilgi alanına girmesiyle bölge büyüyüp gelişmekte. Başta Ahmet Noyan ve arkadaşlarının çalışmaları ile bu güzelliklerin yaratılmış olması ülkemiz adına güven verici gelişmelerdir. Böyle güzel bir sağlık merkezinin burada yeni yaşamlarına adım atan yabancı misafirlerimizin acil sağlık ihtiyaçlarına cevap verecek olması beni de ayrıca mutlu etmiştir. Genç doktorlarımızı bu girişimlerinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

“İskele ve bölgesinin en büyük yatırımı”

LBMC Yönetim Kurulu adına konuşma yapan Dr. Alptekin Özkoç, “İskele bölgesi artan nüfusuyla gelişen bir bölge. Yaptığımız sohbetlerde bu bölgede özel bir sağlık kurumuna olan ihtiyacı tespit ettik, daha sonra Noyanlar grubunun verdiği büyük destekle bu hayalimizi gerçekleştirmek üzere çalışmalarımıza başladık. Bugün burada sizlerle bu tesisin açılışını yaparak bu hayalimizi de gerçekleştirmiş olacağız” diye konuştu.

“7/24 Acil Servis ve Ambulans Desteği ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak”
Dr. Alptekin Özkoç, törende yaptığı konuşmada:
Bünyesinde bulunduracağı alanında uzman doktorlar, profesyonel deneyime sahip personeli ile İskele bölgesindeki hasta ve danışanlarına en iyi tanı ve tedavi hizmetini sunarak yaşam kalitelerini artırmayı hedefleyen bir sağlık kurumu olarak hizmet vereceğiz. LBMC ilk etapta 7/24 Acil Servis ve Ambulans hizmeti vererek, hasta takibini müşahede odalarında yapacak.

Dokuz poliklinik odası ve bir diş ünitesinin yer alan kurumumuzda birçok uzmanlık dallarının poliklinik hizmetleri de verilecek. Bu dallar; Ağız ve Diş Sağlığı, Beslenme ve Diyetetik, Beyin ve Sinir Cerrahisi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, İç Hastalıkları, Deri Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerahisi, Medikal Estetik, Nöroloji, Odyoloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Plastik ve Estetik Cerrahi, Psikoloji, Radyoloji / Girişimsel Radyoloji, Üroloji olarak sayabilirim.

Ayrıca LBMC çatısı altında yer alacak tam donanımlı, yüksek teknolojiye sahip görüntüleme merkezi ve laboratuvar bölümü ile 7/24 görüntüleme ve sonuç hizmeti sunacağız”

Long Beach Medical Center, hizmet vereceği topluma ve çevreye karşı sosyal sorumluluklarını da yerine getirme gayesiyle kurum içindeki duvarlarını sanatçılara açtı ve serinin ilk sergisinde LBMC sanatçı Erman Karagöz’ün eserlerine ev sahipliği yapacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu