KıbrısManşet

Arıklı: Milletvekili maaşları da eriyor

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı Meclis konuşmasında ekonomik krize dair değerlendirmelerde bulundu

GIYNIK ÖZEL – Taha Can GÜRLEK

Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı Meclis’te yaptığı konuşmasında piyasaları denetleme konusunu gündeme getirerek, bu uygulamanın yasal zeminde uygunluğuna dikkat çekti. Bu uygulamanın hukuksuz bir uygulama olmayacağını kaydeden Arıklı, yasal olarak bu hakka sahip olduklarını vurguladı.

MİLLETVEKİLİ MAAŞLARI DA ERİYOR

İçinde bulunduğumuz ekonomik duruma dikkat çeken Bakan Arıklı, bir örnek ile milletvekili maaşlarının da döviz karşısında eridiğini belirtti. Bakan Arıklı, herkes gibi krizden milletvekillerinin de etkilendiğini belirterek krizin herkese büyük ölçüde zarar verdiğini kaydetti.

“BİRAY BEYİN AÇIKLAMASINI ÖRNEK GÖSTERDİM”

Gıynık Gazetesi’nin haberinin ardından söz konusu haberle ilgili açıklama yapan Başbakan Yardımcısı, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arklı, söz konusu açıklamanın kendisine mal edildiğini fakat bu sözlerin CTP Milletvekili Biray Hamzaoğulları’na ait olduğunu söyleyerek Hamzaoğulları’nın açıklamasını örnek gösterdiğini ifade etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu