KıbrısManşetSiyaset

Mağusa için yeni bir dönem başladı

Temennim o ki artık Mağusa’da başta Salamis yolu olmak üzere tarladan beter olan tüm yollar araçlarımızı gönül rahatlığı ile kullanacağımız yollara dönüşür

Dr. Süleyman Uluçay Mağusa’nın yeni belediye başkanı ve elbette çok kolay olmayacak bir görev üstlendi Sayın Uluçay. Zira her anlamda tel tel dökülen bir kurum ve bir kent devraldı.. Öncelikle Sayın Başkan’a ve ekibine başarılar dilerim. Temennim o ki artık Mağusa’da başta Salamis yolu olmak üzere tarladan beter olan tüm yollar araçlarımızı gönül rahatlığı ile kullanacağımız yollara dönüşür.

Karanlıklarda kalan güzergahlar artık aydınlatılır! Mağusa gibi tarihi dokusu ve turizm potansiyeli yüksek olan kentte hayal olmayan projeler gerçekleştirilir!

Lağım kokularını ortadan kaldıracak adımlar atılır. Yeni yeni oluşan ve yoğun bir  trafiğin yaşanmasına vesile olan sorunlara, işlek caddelerdeki Otopark ve park sorunlarına çözümler bulunur!

Tüm yolların yol çizgileri kurallar çerçevesinde yeniden elden geçirilir.

Yeşil bir çevre için ağaçlandırma ve yeni Park alanları yaratılır, Mevcut olanlar ise iyileştirilir! Market, restoran va  gibi iş yerleri denetimleri belediyelerin yetkili birimleri tarafından daha etkin denetlenir!

Siyasi rant için personel istihdam etme vaatleri yerine o kaynaklar halkın yararına olacak yatırımlara dönüşür.

Küçük dokunuşlarla insanların hayatını olumlu etkileyecek ve yaşam kalitesini artıracak hizmetlerin somut hale getirilmesi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu