KıbrısManşet

Mağusa’da trafik polisleri vatandaşları isyan noktasına getirdi

Mağusa’da trafik polisleri vatandaşları canından bezdirerek, isyan noktasına getirdi. GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan vatandaşlar, her köşe başında adeta ceza kesmek için pusu kuran trafik polislerinin kâbus gibi üzerlerine çöktüğünden yakındı

Mağusa’da trafik polisleri vatandaşları canından bezdirerek, isyan noktasına getirdi. GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan vatandaşlar, her köşe başında adeta ceza kesmek için pusu kuran trafik polislerinin kâbus gibi üzerlerine çöktüğünden yakındı.

Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğu, vatandaşların açlıkla mücadele eder hale geldiği bu ekonomik buhran döneminde Mağusa bölgesindeki trafik polislerinin ceza yazmak için fırsat kolladığını ve vergi memuru gibi davrandığını kaydeden vatandaşlar, “Mağusa bölgesi trafik polisleri sürücüleri durdurduğu zaman tek bir ceza yazmakla da yetinmiyor, birçok suçtan ceza yazıp adeta para toplamak için ellerinden geleni yapıyorlar” diyerek isyan etti.

GIYNIK Gazetesi’ne ulaşan bir vatandaş kendisine yazılan ceza makbuzunu da paylaşarak, asgari ücretin 8600 TL olduğu ülkemizde Mağusa’da trafik polisinin kendisine 5 bin TL’lik ceza yazdığını dile getirerek bunu insanlığa sığmadığını savundu. İş için trafikte olduğunu, Mağusa’yı iyi bilmediğini ve telefonuyla harita uygulaması üzerinden gitmeye çalıştığı adresi bulmak için çabaladığını belirterek, “Param olsa zaten aracımın evraklarını çıkartır, ehliyetimi hallederdim. Bana bir şans verse evraklarımı çözerdim ama şimdi cezayı mı ödeyim yoksa evraklarımı mı çıkarayım” diyerek, bunalıma girdiğini ifade etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu