KıbrısManşetToplum

Meclis Araştırma Komitesi toplandı

Cumhuriyet Meclisi, Ülkemizdeki Yükseköğretim Kurumlarının Faaliyetlerinin İdari ve Mali Denetim Sisteminin ve YÖDAK’ın Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi bugün UBP Milletvekili Komite Başkanı Ziya Öztürkler başkanlığında, saat 09:30’da toplandı

Cumhuriyet Meclisi, Ülkemizdeki Yükseköğretim Kurumlarının Faaliyetlerinin İdari ve Mali Denetim Sisteminin ve YÖDAK’ın Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi bugün UBP Milletvekili Komite Başkanı Ziya Öztürkler başkanlığında, saat 09:30’da toplandı.

Ülkemizdeki Yükseköğretim Kurumlarının Faaliyetlerinin İdari ve Mali Denetim Sisteminin ve YÖDAK’ın Araştırılmasına İlişkin Meclis Araştırma Komitesi “Çalışma Yönteminin Belirlenmesi” gündemi ile toplandı. Komite, çalışmalarına önümüzdeki toplantılarında devam edecektir.

UBP Milletvekili Ziya Öztürkler başkanlığında toplanan Komite toplantısına, Komite Başkan Vekili CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli, Komite Üyesi UBP Milletvekili İzlem Gürçağ Altuğra, Komite Üyesi CTP Milletvekilleri Armağan Candan ve Şifa Çolakoğlu katıldı. Komite toplantısına ayrıca, CTP Milletvekilleri Doğuş Derya, Devrim Barçın ve Sami Özuslu katıldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu