GenelKıbrısManşet

Melekler anısına Fitness şampiyonası

HALTER VE VÜCUT GELİŞTİRME FEDERASYONU’NDAN ANLAMLI ŞAMPİYONA:

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından KKTC Çocuk ve Gençler Fitnes Şampiyonası düzenliyor. Federasyondan yapılan açıklamada, düzenlenecek organizasyonun 6 Şubat’ta Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde hayatını kaybeden ve Şampiyon Melekler Takımı olarak anılan Gazimağusa TMK kafilesi anısına gerçekleşeceği belirtildi.

 

AMAÇ MELEKLERİN ANISINI YAŞATMAK VE ACIYI PAYLAŞMAK:

Konuyla ilgili federasyondan yapılan açıklamada, Melek olan evlatlarımızın anısını yaşatmak ve bir nebze olsun ailelerin acısını paylaşmak amacı ile bu şampiyonayı düzenledikleri belirtilirken “manevi dayanışmanın yanında, şampiyona sürecinde toplamayı planladığımız yardımlarla,  Melekler Takımı anısına yapılacak olan spor salonu için elimizden geldiğince destek sağlamayı amaçlamaktayız.” ifadelerine de yer verildi.

 

TÜM GELİR MELEKLER SPOR SALONU İÇİN BAĞIŞLANACAK:

Federasyon, yapılacak olan KKTC Çocuk ve Gençler Fitness Şampiyonası’ndan elde edilecek olan tüm gelirin, Gazimağusa TMK Okul Aile Birliği ile yapılacak görüşmeler sonucunda, uygun görülen amaç için tamamıyla bağış olarak kullanılacağını duyurdu.

 

ŞAMPİYONA 4 MART CUMARTESİ GÜNÜ LEFKOŞA AKM’DE:

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu tarafından Şampiyon Melekler Takımı anısına düzenlenecek KKTC Çocuk ve Gençler Fitness Şampiyonası, 4 Mart 2023 Cumartesi günü saat 14:00’da Lefkoşa AKM’de gerçekleşecek.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu