KıbrısManşet

Merit Lefkoşa Otel’in Müdürü Mine Gürses pozitif!

GIYNIK Gazetesi'nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, Merit Lefkoşa Otel Müdürü Mine Gürses'in covid-19 pozitif olduğu öğrenildi

GIYNIK ÖZEL

GIYNIK Gazetesi’nin güvenilir kaynaklardan elde ettiği bilgilere göre, Merit Lefkoşa Otel Müdürü Mine Gürses’in covid-19 pozitif olduğu öğrenildi.

Gürses, pandemi merkezinde tedavi altına alınırken, Sağlık Bakanlığı temaslı takip ekibinin Gürses’in ailesi, yakınları, çalışma ekibi ve tüm temaslılarını tespit ederek karantina merkezine aldığı da öğrenildi.

Dün, Merit Lefkoşa Otel’de çalışan bir valenin pozitif vaka olduğu öne sürülmüştü.

“BİZ PARMAĞIMIZIN ARKASINA SAKLANMIYORUZ. BAŞIMIZ DİK!”

Merit Lefkoşa Müdürü Mine Gürses, sosyal medyada bir paylaşım yaparak, şunları kaydetti:

“Dün otelimizde yapılan testlerde benim testim pozitif çıktı. Şu anda karantina yurdundayım. Burada bir sürü insan var. Ben çok iyiyim. Hiçbir semptom yok. Tabii ki gereken yapılacaktı. Bundan kaçış yok. Otelin tüm personeli testten geçti. Merit Lefkoşa kapanıyor mu diye haber yapanlar? Neden kapansın. Sağlık Bakanlığı tüm personele test yaptı. Sorun oradan öğrenin. Benimle birlikte bir çocuğumuz daha pozitif. O ve yakın temaslıları da karantina altına alındı. Biz parmağımızın arkasına saklanmıyoruz. Başımız dik yaşıyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu