Güney KıbrısKıbrısManşetSiyasetTürkiye

Mert: Peker tekne ile güney Kıbrıs’a gitti, oradan Kanada’ya geçecek

Damga Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Mert, suç örgütü lideri Sedat Peker‘in Kıbrıs‘ın güneyinde olduğunu ve oradan da Kanada‘ya geçeceğini iddia etti

Damga Gazetesi köşe yazarlarından Mehmet Mert, suç örgütü lideri Sedat Peker‘in Kıbrıs‘ın güneyinde olduğunu ve oradan da Kanada‘ya geçeceğini iddia etti.

Peker’in bu Pazar video yayımlamaması ve uzun süredir twit atmaması üzerine, nerede olduğuyla ilgili gece boyunca bir çok iddia ortaya atıldı.

Damga Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert tarafından gece geç saatlerde ortaya atılan bir iddia ise kafaları karıştırdı.

Mehmet Mert, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e akıbetine ilişkin yeni bir iddiada bulundu.

Mert’in Abu Dabi’deki kaynaklarına dayandırdığı iddiasına göre Peker, tekne ile Kıbrıs’ın güneyine geldi ve oradan da Kanada’ya geçecek.

Sedat Peker’in Abu Dabi’den tekne ile Güney Kıbrıs’a geçtiğini iddia eden Mehmet Mert’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“#ABUDABİ’den an itibari ile aldığım bilgi.

Foto da bekledim ama foto gelene kadar bu bilgiyi vermek istedim.

#SEDATPEKER bugün Abu Dabi’den tekne ile Güney Kıbrıs’a geçti.

Orada kalır mı belli değil. Kısa süre sonra Kanada’ya geçecek. İlk twiti sabaha karşı atması bekleniyor.”

Arkadaşlar Sedat Peker an itibari ile yazmaya başladı. Tabi ki kendisinden Güney Kıbrıs’tayım demesini kimse beklemesin. . Önce Kıbrıs sonra Kanada. Rota çizildi. . En azından yakalanmadığı bilgisini ilk paylaşan kişi olarak tebriklerinizi alayım lütfen…

Görüştüğüm memurun adı Abu Dabi Emniyet Müdürlüğünden Davut Xydy

Ayrıca, geçtiğimiz günlerde GIYNIK  TV’nin de konuğu olan, bir zamanlar Sedat Peker’e en yakın isim olan Ahmet Kürkçü de dün Sedat Peker’in kayıplara karışmasıyla ilgili olarak “Doğru soru sedat peker hangi otelde değil hangi teknede olmalı!” şeklinde bir twit paylaşmıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu