KıbrısManşet

Mesutoğlu: ‘Sin da gulle geçsin’ zavallılığı hükümeti esir almış vaziyette

Halkın Partisi'nden kısa bir süre önce istifa eden Halkın Partisi (HP) eski üyesi, Toparlanıyoruz Hareketi eski Başkanı Avukat Serkan Mesutoğlu, sosyal medyada hükümeti eleştiri yağmuruna tuttu

Halkın Partisi’nden kısa bir süre önce istifa eden Halkın Partisi (HP) eski üyesi, Toparlanıyoruz Hareketi eski Başkanı Avukat Serkan Mesutoğlu, sosyal medyada hükümeti eleştiri yağmuruna tuttu.

“Seçim süreci her zaman olduğu gibi istihdam haberleriyle birlikte başladı” diyen Mesutoğlu, “KTAMS 100’ün üzerinde istihdam yapıldığını ifade ederken Gazeteci Hüseyin Ekmekçi sayının 200’ün üzerinde olduğunu söylüyor. Hükümet mensuplarından konuyla ilgili çıt yok. ‘Sin da gulle geçsin’ zavallılığı hükümeti esir almış vaziyette” dedi.

“Öte yandan bugün önemli bir gün. Erenköy Direnişi’ni anma günü. Hükümet mensupları, patlatın bakalım birer fiyakalı anma mesajı. Bundan iyi kamuflaj olamaz” diyen Mesutoğlu, Sanki Erenköy’de çarpışanlar mücadelelerini bu çarpık düzen için vermiş gibi. Hep gösteriş, hep gösteriş” şeklinde eleştirilerini dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu