KıbrısManşetToplum

Metehan Sınırı’nda, Gazimağusa’da ve Çatalköy’de uyuşturucu operasyonu: 3 kişi tutuklandı

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri ile Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekipleri uyuşturucuya karşı göz açtırmıyor. Metehan Kara Geçiş Kapısı dahil olmak üzere Mağusa ve Çatalköy'de yapılan uyuşturucu operasyonlarında üç kişi tutuklandı

METEHAN SINIRI’NDA UYUŞTURUCU OPERASYONU
Lefkoşa’da Metehan Kara Geçiş Kapısında, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ile Lefkoşa Polis Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen müşterek operasyon sonucu; Güney Kıbrıs’tan gelerek KKTC’ye giriş yapan M.Ö.(E-43)’nün üzerinde yapılan aramada, yaklaşık 3 gram ağırlığında “kokain” türü uyuşturucu bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

GAZİMAĞUSA’DA BİR ARAÇTA YAPILAN ARAMADA 35 GRAM UYUŞTURUCU BULUNDU
Gazimağusa’da saat 19:00 sıralarında, S.B.(E-47)’nin kullanımındaki araçta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada; yaklaşık 35 gram ağırlığında metamfetamin türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ile içerisinde metamfetamin türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 adet cam pipo bulunarak emare olarak alındı. Bahse konu şahıs tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.

ÇATALKÖY’DE 62 YAŞINDAKİ ŞAHSIN EVİNDE UYUŞTURUCU MADDELER BULUNDU
Çatalköy’de, E.Ö.(E-62)’nün kalmakta olduğu ikametgahta polis tarafından yapılan aramada; içerisinde tütün ile karışık hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan iki adet sarma sigara, yaklaşık 1.5 gram ağırlığında kokain türü ile yaklaşık 1 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde ve üzerlerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir adet banknot, 2 adet pipet, 1 adet kredi kartı ve 2 adet şeffaf naylon bulunarak emare olarak alınmıştır. Bahse konu şahıs tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu