Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
piyangolar
KıbrısManşet

Meteoroloji:”Yarın ve cuma sağanak, pazar fırtınamsı rüzgar bekleniyor…Sıcaklık da düşecek”

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Meteoroloji Dairesi, yarın ve cuma günü yer yer sağanak, pazar günü fırtınamsı rüzgar beklendiğini, hafta başından itibaren hava sıcaklığının 4 derece kadar düşeceğini duyurdu. 

Meteoroloji Dairesi’nin 5-11 Kasım tarihlerini kapsayan hava tahmin raporuna göre, bölge alçak basınç ve buna bağlı cephe sistemleriyle serin ve nemli hava kütlesinin etkisinde kalacak.  

Rapora göre, yarın ve cuma günü yer yer sağanak bekleniyor. Hava hafta sonu az bulutlu, pazartesi parçalı, salı ve çarşamba parçalı bulutlu olacak.

En yüksek hava sıcaklığı iç kesimlerde ve sahillerde periyodun ilk yarısında 24–27, ikinci yarısında ise 20-23 derece dolaylarında seyredecek.

Rüzgâr, kuzeyli yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli, pazar günü ise yer yer fırtınamsı olarak esecek.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu