GenelKıbrısManşet

Miniklerin çantası belediyeden!

Sıkıntılar içerisinde başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılında, Çatalköy-Esentepeli velileri ve öğrencileri sevindirecek bir haber geldi

Sıkıntılar içerisinde başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılında, Çatalköy-Esentepeli velileri ve öğrencileri sevindirecek bir haber geldi

YENİ DÖNEME AZ KALA

Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkanı Ceyhun Kırok, yeni eğitim döneminin başlamaya az kaldığı bugünlerde, belediye olarak ilkokulların 4 yaş, ana sınıf ve 1. Sınıflarına başlayacak tüm öğrencilerin okul çantalarını karşılayacaklarını belirtti.

SOSYAL BELEDİYECİLİK

Konu le ilgili açıklamada bulunan Çatalköy-Esentepe Belediyesi Başkanı Kırok, yeni dönemde eğitim öğretim hayatına başlayacak ve devam edecek tüm öğrencilere başarı dileklerinde bulundu. Tüm çocukların eşit imkânlardan yararlanabileceği bir sosyal belediyecilik anlayışı ile eğitime verdikleri desteklerin devam edeceğini ve büyüyeceğini belirten Kırok, müjdeli haberi de verdi.

VELİLERE KATKI

Çatalköy-Esentepe Belediyesi’nin hayata geçen yeni uygulamasını duyuran Kırok, ilkokulların, anasınıflarının ve 1.sınıfa başlayacak tüm öğrencilerin okul çantalarının belediye tarafından karşılanacağını söyledi. “Her yıl daha da zor olan, okul hazırlık döneminde, velilerimize bizim de bir katkımız olması adına böyle bir karar aldık” diyen Başkan Kırok, yeni eğitim yılının tüm öğrenciler için başarı dolu geçmesi dileklerini yineledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu