KıbrısManşetSpor

Miniklerin cimnastik coşkusu

Atatürk Meslek Lisesi (AML) Uygulama Anaokulu’nun 3 Yaş, 4 Yaş ve 5 Yaş  gruplarının cimnastik gösterileri ayakta alkışlandı.

Atatürk Meslek Lisesi (AML) Uygulama Anaokulu’nun 3 Yaş, 4 Yaş ve 5 Yaş  gruplarının cimnastik gösterileri ayakta alkışlandı.

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER:
KKTC Cimnastik Federasyonu’na bağlı kulüpler ile okul öncesi eğitim merkezleri işbirliğinde devam edilen Yetenek Avcısı Projesi kapsamında gösteriler düzenlendi. Bu kapsamda geçtiğimiz cumartesi günü Lefkoşa Cimnastik Kulübü sorumluluğunda AML Uygulama Anaokulu okul öncesi öğrencileri gösteri yaparak hünerlerini sergilediler.

AYAKTA ALKIŞLANDILAR:
Cimnastik Federasyonu Dr. Fazıl Küçük Salonu’nda gerçekleşen gösterilere veliler yoğun ilgi gösterdi. Ailelerin, çocukların motor becerilerinin gelişimlerini görmesi, motive edilmesi ve öğrendiklerini sergilemeleri amacı ile düzenlenen gösterilerde minikler başarılı sunumlar gerçekleştirdiler ve ayakta alkışlandılar.

MADALYA İLE MUTLU OLDULAR:
Gösteriler sonunda Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve AML Uygulama Anaokulu öğretmenleri tüm çocuklara madalya takdim ederek minikleri mutlu ettiler. Hasan Sapsızoğlu ve AML Uygulama Anaokulu Sorumlu Öğretmeni Emine Eray Alışkan ise yaptıkları konuşmada gösterilere ilgi gösteren velilere teşekkür etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu