FutbolKıbrısManşetSporToplum

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü’nün dillere destan yeni yıl gecesi

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü, Miracle Cash and More ve Private Armour Güvenlik Şirketi’nin katılımıyla Lord Palace Otel’e ait Kömür Restoran’da unutulmayacak bir gece düzenlendi.

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü, Miracle Cash and More ve Private Armour Güvenlik Şirketi’nin katılımıyla Lords Palace Otel’e ait Kömür Restoran’da unutulmayacak bir gece düzenlendi.

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü’nün ana sponsorları Hakan Törehan, Ebru Törehan ve kızları Mira Törehan düzenledikleri gecede doyasıya eğlendi, bu etkinlik için teşekkür etti.

Dün akşam düzenlenen yeni yıl gecesine Kulüp Başkanı Ahmet Erbay’ın yanı sıra futbolcular, yöneticiler ve sponsor firmalar da katıldı.

Bunun yanı sıra üç sponsor firmanın şirket çalışanları ve aileleri de yer aldı. Hem futbolcular hem de çalışanlar gecenin tadına doyamadı.

Kömür Restoran sunduğu özel menü ve eğlence etkinlikleriyle dikkat çekerken, yemeğe katılanlara unutulmayacak bir gece yaşattı.

Dinlemeye doyamadıkları ‘İnanın çocuklar’ şarkısıyla futbolcular coştu, geceye güzel anılar bırakıldı.

Miracle Değirmenlik Spor Kulübü ana sponsoru Miracle Cash and More Direktörü Hakan Törehan futbolcular tarafından havaya atıldı.

Gecenin sonunda pasta kesilerek, kutlama taçlandırıldı ve yeni yıla yeni umutlarla girmeyi dilediler.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu