FutbolKıbrısManşetSporToplum

Perde Girne’de Açılacak

Aksa Süper Ligi 7. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak Türk Ocağı Limasol ile Cihangir maçıyla başlayacak. Girne'de oynanacak bu kritik maç öncesi iki takım geride kalan 6 haftada neler yapmış bakalım. Türk Ocağı Limasol takımı saha dışı sorunları çözmüş gibi gözükmüyor

Aksa Süper Ligi 7. hafta karşılaşmaları yarın oynanacak Türk Ocağı Limasol ile Cihangir maçıyla başlayacak. Girne’de oynanacak bu kritik maç öncesi iki takım geride kalan 6 haftada neler yapmış bakalım. Türk Ocağı Limasol takımı saha dışı sorunları çözmüş gibi gözükmüyor.

Bizi ilgilendiren kısım saha içi olduğundan genel performansa baktığımız zaman Türk Ocağı Limasol geride kalan haftalarda 6 puan toplamış. Son lig maçında Lefke takımına 2-0 mağlup olan sarı siyahlı ekipte kötü gidişat sürüyor. Türk Ocağı Limasol takımı kendi sahasında oynadığı son 3 maçta 2 galibiyet alırken Ahmet Dedekorkut zorlu Cihangir maçı öncesi takımının Girne’deki performansına güveniyor.

Cihangir ligde oynadığı son 6 maçta 12 puan toplayarak bu periyotta 3 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Cihangir Türk Ocağı Limasol maçını kazanarak zirve yarışını sürdürmek ve namağlup unvanını korumak istiyor. Bu arada konuk takım kalesinde gördüğü 3 golle ligin en az kalesinde gol gören takımları arasında yer alıyor. Toygar Davulcu ve ekibi Girne’de oynanacak bu maçtan sonra zorlu fikstürde önce sahasında Miracle Değirmenlik ile derbi maçı sonrasında da Mağusa Türk Gücü deplasmanına konuk olacak.

Tecrübeli teknik adam bu zorlu fikstür öncesi kayıp yaşamak istemiyor. Cihangir son lig maçında Merit Alsancak Yeşilova takımını 3-0 mağlup ederek zirve takibini sürdürdü. Cihangir takımında golcü futbolcu Mbaye Babacar derbi öncesi kart ceza sınırında bulunuyor. 5 Kasım Cuma saat 19:00’da Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı’nda oynanacak bu maç BRT-2 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Osman Özpaşa yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu