ManşetSpor

Miracle Değirmenlik, zirve yoluna doludizgin devam etti

Aksa 1. Lig’de şampiyonluğu kovalayan Miracle Değirmenlik, 25. haftada konuk ettiği Maraş’ı Emre ve İlyas’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek zirve yoluna doludizgin devam etti.

Yer: Değirmenlik Sadık Cemil Stadı

Hakemler: Hüseyin Özkan, Sertan Alkın, Murat İzci

Miracle Değirmenlik: Onurhan, Yusuf Kumaş, Burak (71.Dk Yusuf Özbahar), Murat (71.Dk Turgut), Salih Say, Fatih (90.Dk Ertuğrul), Tufan, Abdullah (30.Dk Mehmet Öztürk), Cahit (13.Dk Hüseyin Keleş), Emre İmam, İlyas Yılmaz

Maraş: Doğuhan, Eray, Rifat (81.Dk Serkan), Hüseyin Yeşilbaş, Hasan Bayandursun, Oğuz, Mustafa İnanç (81.Dk Ali), Ahmet Dölek (81.Dk Gökhan) Yunus, Hakan (56.Dk Mehmet Dövencik), Zeki (56.Dk Mustafa Köleli)

Goller:23.Dk Emre İmam, 90+3.Dk İlyas Yılmaz (Miracle Değirmenlik)

Kırmızı Kart: 56.Dk Hüseyin Yeşilbaş (Maraş)

MİRACLE DEĞİRMENLİK ZİRVE YOLUNDA DOLUDİZGİN 

Aksa 1. Lig’de şampiyonluğu kovalayan Miracle Değirmenlik, 25. haftada konuk ettiği Maraş’ı Emre ve Yılmaz’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek zirve yoluna doludizgin devam etti. Bu sonuçla Miracle Değirmenlik puanını 51 yaparak hem lider ile arasındaki puan farkını hem de ikili averaj üstünlüğüyle ikinci sıradaki yerini korudu.

 

CUMHURBAŞKANI DA MAÇI İZLEDİ VE BAŞARILAR DİLEDİ

Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda oynanan mücadelede Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da tribündeki yerini alarak bu önemli karşılaşmayı canlı canlı takip etti. Tatar maç sonunda Miracle Değirmenlik camiasını tebrik ederek Süper Lig yolunda başarılar diledi.

GALİBİYET GOLLERİ EMRE VE İLYAS’TAN GELDİ

Ev sahibi ekip karşılaşmanın 23. dakikasında Emre İmam’ın golüyle üstünlüğü yakaladı ve devreyi de 1-0 önde kapadı. 56. dakikada konuk takımdan Hüseyin Yeşilbaş ikinci sarıdan kırmızı kart görünce Maraş sahada 10 kişi ile mücadele etmek zorunda kaldı. İkicni devrede rahat bir oyun çıkaran Değirmenlik 90+3. dakikada İlyas Yılmaz’ın golüyle farkı ikiye çıkardı mücadeleyi 2-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.

 

DEĞİRMENLİK’TE MÜTHİŞ SERİ DEVAM EDİYOR

Ligin ikinci devresinde sahada henüz kaybetmeyen Miracle Değirmenlik müthiş serisine devam ediyor. İkinci devreye beraberlikle giren Mesarya ekibi sonrasında çıktığı üst süte 9 maçta da rakiplerine sahada üstünlük sağlamayı başardı. Ancak Değirmenlik 24. haftada zirve yarışındaki rakiplerinden Gençler Birliği’ni 2-1 mağlup etmesine rağmen federasyonun kararıyla bu maçta hükmen mağlup ilan edilmişti.

DANANIN KUYRUĞU KOPACAK, HER ŞEYE RAĞMEN ZORU BAŞARMAK İSTİYOR

Aksa 1. Lig’de gelecek hafta dananın kuyruğu kopacak. Ligde son 5 haftaya girilirken 26. haftada 55 puanlı lider Çetinkaya ile 51 puanla zirve takipçisi konumundaki Miracle Değirmenlik sezonun en kritik maçına çıkacak. Değirmenlik 24. haftada 2-1 kazanmış olduğu Gençler Birliği maçında KTFF tarafından hükmen mağlup ilan edilmeseydi bu maça 1 puanlık farkla çıkıp rakibini yenerek zirveyi ele geçirmenin hesaplarını yapıyordu. Yine de şampiyonluk hedefinden vazgeçmeyen ve camia ile kenetlenerek zoru başarmak isteyen Değirmenlik bu hayati maçı kazanıp rakibi ile arasındaki puan farkını yeniden 1’e indirip son 4 haftada da Çetinkaya’nın kayıp yaşamasını bekleyerek ipi göğüslemeyi amaçlıyor.

  

Diğer Haberler

Başa dön tuşu